L’àrea de d’Esports aconsegueix una subvenció per a l’Escola Municipal de Multiesport
  • Aquesta ajuda procedeix de la Diputació d'Alacant i es rebrà al costat d’una altra la subvenció per a l'adquisició de trofeus i medalles, amb unes quanties de 6.999€ i 613€ respectivament

Crevillent (01/07/2022).- La Regidoria d'Esports ha aconseguit dues noves subvencions de la Diputació d'Alacant dins de l'anualitat 2022. La primera està emmarcada dins del Pla d'ajudes econòmiques als ajuntaments i entitats de la província d'Alacant, així com a les entitats esportives municipals dependents d'aquests, per a la realització d'activitats esportives (competitives, fisicorecreatives, populars, formatives, divulgatives, etc.), i per al funcionament d'Escoles esportives municipals, i ascendeix a 6.999 euros.

L'objecte d'aquesta subvenció abasta les activitats realitzades durant el període comprés entre el 20 de setembre de 2021 i el 30 de juny de 2022. Així mateix, des d'Esports informen que l'organisme provincial ha concedit una altra subvenció a la regidoria per a l'adquisició de trofeus i medalles per a diverses activitats esportives, amb un valor total de 613 euros.

El regidor d'Esports, Marcelino Giménez, ha celebrat totes dues subvencions i ha informat que les activitats que es beneficiaran de la primera ajuda són les incloses en el programa d’Escoles Municipals d'Esport: tenis, handbol, ball infantil, Kung Fo infantil, pre-esport, natació infantil, natació per a bebés i iniciació al patinatge, i en les quals participen més de 200 alumnes.

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies