Publicades les licitacions per a les cantines i cafeteries de les instal·lacions esportives

La ciutadania de Crevillent ja pot presentar ofertes per a quedar-se l'explotació d'aquests locals municipals, ja siguen hostalers o gent amb ganes d'emprendre.

Crevillent (15/12/2022).- Des de dimecres passat, 14 de desembre, l'Ajuntament de Crevillent té el perfil del contractant per a concedir les licitacions de les cantines i cafeteries de les instal·lacions esportives. A més, també es pot sol·licitar la del quiosc situat en el Passeig del Calvari.

Qualsevol persona o família que es dedique a l'hostaleria, o simplement vulga emprendre un negoci, pot presentar les seues ofertes per a quedar-se amb l'explotació d'aquestes instal·lacions municipals.

Les cantines que ixen a licitació són les de la ciutat del futbol Juanfran Torres, la de la ciutat esportiva nord, la del pavelló Fèlix Candela, la del poliesportiu Arbrets i el quiosc del Passeig del Calvari. Cadascuna té unes característiques diferents, per això recomanem a tots els interessats a regentar aquests locals que vinguen a l'àrea de contractació i que en demanen informació detallada.

El regidor d'Esports, Marcelino Giménez, ha remarcat que “molts han sigut els anys en què ha imperat una desatenció d'aquests serveis per a la ciutadania de Crevillent. La intenció d'aquest Ajuntament és reobrir aquests espais que, a més de ser una font d'ingressos per a alguns veïns i veïnes, també ofereixen un servei al poble que s'ha perdut amb els anys”.

Cal destacar que amb aquestes mesures es generen llocs de treball, al mateix temps que es dona vida a diferents racons del municipi. Especialment els espais esportius solen ser molt més concorreguts quan s'ofereixen aquests tipus de serveis. Cal no oblidar que des que es va instal·lar el parc infantil en forma de vaixell en el Passeig del Calvari, són molts més els veïns i veïnes que gaudeixen d'aquest lloc, esperem que amb la reobertura del quiosc el nombre s'incremente encara més.

La data màxima per a presentar les ofertes és el 29 de desembre per la qual cosa es recomana demanar la informació dels diferents establiments al més prompte possible i poder tramitar les sol·licituds sense incidències.

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies