Crevillent crea la seua primera escola de futbol adaptat juntament amb la Fundació de l’Atlètic de Madrid

L'Ajuntament de Crevillent i la Fundació Atlètic de Madrid han arribat a un acord després de diverses reunions entre el regidor d'Esports, Marcelino Giménez, el tècnic d'esports, Álvaro Peláez, i el responsable de l'àrea social i relacions institucionals de l'Atlètic de Madrid, Óscar Jiménez, per a ajudar a persones amb discapacitat física i motora

Crevillent (08/02/2023).- Des de setembre de l'any passat, s'han mantingut diverses reunions presencials entre la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Crevillent i representants del club madrileny Atlètic de Madrid. L'objectiu de les trobades ha sigut arribar a un acord per a crear una escola de futbol adaptat.

Des de l'àrea d'Esports es van posar en contacte amb diverses associacions de la zona, així com amb les locals ADIS i CreviCAT, amb motiu de realitzar un estudi que constatara la viabilitat de trobar suficients xiquets i xiquetes amb discapacitat física i motora per a formar diversos equips. El conveni de col·laboració comptarà amb un període de duració de dos anys.

Per la seua part el regidor d'Esports, Marcelino Giménez, ha indicat que “Crevillent no pot considerar-se un municipi inclusiu si no es treballa en tots els seus àmbits, i per descomptat en esport no podem quedar-nos arrere. Els participants d'aquesta activitat treballaran el respecte mutu, el sentiment de pertànyer a un col·lectiu, l'autoestima, el treball en equip i el conjunt de valors i beneficis que l'esport comporta, sense oblidar la diversió i els beneficis per a la salut”.

Al principi, no es tracta de realitzar una competició, sinó que es duran a terme dos entrenaments a la setmana d'una hora de duració, sempre realitzats per entrenadors especialitzats en futbol adaptat. S'està treballant per a crear dos grups d'entrenament, a més, s'ampliaran els contactes entre col·legis i associacions de fora del municipi, ja que es pretén obrir aquest projecte als xiquets i xiquetes de tota la zona.

L'edat dels participants en aquesta pionera escola serà de 8 a 12 anys, però no es descarta ampliar-ho a edats d'entre 12 i 16 anys, sempre que s'aconseguisca una participació suficient per a aqueix rang d'edat en un futur pròxim.

L'equipament per a tots els jugadors i jugadores seran de l'Atlètic de Madrid ja que es depén de l'obra social de l'equip de la capital. Els entrenaments es realitzaran en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Nord.

Cal destacar que el padrí d'aquesta escola de futbol serà l'exjugador crevillentí de l'Atlètic de Madrid, Juanfran Torres. En el moment es realitze la signatura del conveni es desenvoluparà l'acte de presentació al qual acudiran tant el president d'honor de l'Atlètic de Madrid, com els diferents representants de la Fundació de l'Atlètic de Madrid que duran a terme l'obra social.

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies