L’Ajuntament de Crevillent renova el conveni de col·laboració amb el Club Atletisme Marathon per a continuar donant suport a la celebració de la Sant Silvestre Crevillentina

L'alcaldessa Lourdes Aznar Miralles i el president del club esportiu Antonio Luis Mas Mes han rubricat el conveni que engloba una subvenció de 15.000 euros per a costejar les despeses d'organització de la famosa prova crevillentina

Crevillent (22/11/2023).- L' alcaldessa de Crevillent, Lorda Aznar Miralles i el president del Club Atletisme Marathon de Crevillent, Antonio Luis Mas Mas, han signat el conveni de col·laboració que uneix a tots dos organismes amb la finalitat de secundar econòmicament, a través d'una subvenció de 15.000 euros, la celebració de la Sant Silvestre Crevillentina 2023.

L'alcaldessa, en companyia de l'edil d'Esports, David Amorós Candela, ha explicat que l'objectiu de l'Ajuntament a través d'aquest conveni és contribuir a la difusió d'aquest esdeveniment d'interés públic i esportiu que s'erigeix com a referent internacional en el calendari atlètic, sent una de les San Silvestres més important de tota Espanya, segons el parer de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA). Així, Lourdes Aznar ha manifestat que “aquest conveni contempla una ajuda econòmica de 15.000 euros per a sufragar les despeses de l'organització de la popular Sant Silvestre Crevillentina que es disputarà el pròxim 31 de desembre”. Tal és el reconeixement d'aquesta competició que, recordem, la RFEA va seleccionar, a principis mes de novembre, a Crevillent com a seu del pròxim Campionat d'Espanya de 10K en Ruta, sent el recorregut de la prova el mateix que es practicarà el 31 de desembre. “És una prova amb visibilitat internacional i el consistori continua apostant per aquesta prova”, ha insistit la primera edil.

L'edil d'Esports, David Amorós, ha afirmat que “és una prova molt arrelada a Crevillent que tira al carrer a molta gent perquè qui no sap que cada 31 de desembre tenim una Sant Silvestre tan important i de tant de calat”. Amorós ha afegit que “hem lluitat per portar el Campionat d'Espanya 10k en Ruta perquè és una mostra que fem costat a l'esport i que farem gran el que ja tenim com és el cas en aquesta ocasió de nostra Sant Silvestre”.

Per part seua, el president del Club Atletisme Marathon de Crevillent, Antonio Luis Mas Mas, ha agraït el suport continuat de l'Ajuntament a aquesta prova esportiva ja que “l'ajuda de l'Ajuntament, no sols l'econòmica, sinó també la de prestar els serveis necessaris, fa, en gran part, que la Sant Silvestre siga una realitat en la nostra localitat”. A més, destaca que “és un autèntic referent en el món de l'atletisme professional i popular, com va quedar reflectit l'any passat amb 1.700 participants, dels quals 600 atletes eren de Crevillent”.

Finalment, després de la celebració del Consell d'Esports, prevista per a la vesprada d'este dimecres, es presentarà oficialment amb tots els detalls la Sant Silvestre Crevillentina 2023.

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies