Crevillent acull la Copa Escola de Gegants amb clubs de la província d’Alacant
  • La Ciutat Esportiva “Juanfran Torres” serà l'escenari de l'esdeveniment no competitiu de futbol 5 per a jugadors d'entre 4 i 5 anys dissabte que ve 25 de maig  
  • David Amorós Candela, regidor d'Esports, ha destacat que “és un orgull per a nosaltres poder comptar i acollir aquest tipus d'esdeveniments, on una vegada més, es posa a Crevillent com a focus de l'esport”

Crevillent (17/05/2024).- Crevillent acollirà la Copa Escola de Gegants el pròxim 25 de maig a la Ciutat Esportiva “Juanfran Torres”, un esdeveniment no competitiu de futbol 5 per a jugadors d'entre 4 i 5 anys on participaran clubs de tota la Comunitat. Com destaca el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Crevillent, David Amorós Candela, “és un orgull per a nosaltres poder comptar i acollir aquest tipus d'esdeveniments, on una vegada més, es posa a Crevillent com a focus de l'esport. L'esdeveniment es durà a terme entre les 10:00h i les 14:00h amb l'objectiu de reunir a tots aquells equips en edat querubí de la Comunitat Valenciana que vulguen formar part en l'esdeveniment, a fi de gaudir d'una jornada de convivència amb la participació de els/as més xicotets/as en la modalitat de Futbol 5.

S'organitzaran partits amistosos entre els equips inscrits, a més d'una sèrie d'activitats lúdiques, com pintacares i altres activitats, perquè els xiquets i xiquetes passen un matí esportiu i divertit juntament amb els seus companys i familiars. A més, també es comptarà amb activitats complementàries, on els jugadors i jugadores participants podran gaudir mentres es disputen els partits, amb continguts estimulants i tècnics perquè l'entrenament no cessament en cap moment. En aquest torneig no haurà resultat ni classificació, per això, tots els equips tindran trofeu de participació i cada jugador s'emportarà la seua medalla com a premi per participar. A més, en la presentació oficial del torneig ha acudit el president de la Federació Valenciana de Futbol, Salvador Gomar Fayos, manifestant que “és un plaer per a nosaltres vindre a Crevillent ha realitzar aquest torneig de futbol, i realitzar així una gran festa i jornada per als més xicotets”.

El termini d'inscripció és fins al pròxim 22 de maig, on podran participar equips de les tres províncies de la Comunitat Valenciana de la categoria esmentada anteriorment dels clubs federats i inscrits en la FFCV.

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies