Esports inaugura la pista de bàsquet “Juan José Pérez Belmonte”
  • Els treballs que s'han desenvolupat en la renovació d'esta pista estan valorats en quasi 40.000 euros i tal com destaca el regidor d'Esports, David Amorós Candela, “és per a nosaltres tot un orgull i privilegi poder renovar esta pista de tal manera que els veïns i veïnes de la localitat puguen utilitzar-la en les millors condicions possible”
  • Juan José Pérez Belmonte va dedicar tota la seua vida a l'esport, sent una persona emblemàtica en l'àmbit del bàsquet en la nostra localitat a causa de la seua labor com a jugador, entrenador i directiu en les entitats esportives locals de bàsquet

Crevillent (18/05/2024).- El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Crevillent, David Amorós Candela, juntament amb la Primera Tinenta d'Alcalde, Gema Escolano Berná, i més membres de la corporació municipal han inaugurat durant el matí de hui 18 de maig la pista de bàsquet “Juan José Pérez Belmonte” situada al carrer Pensionista en la zona d'enfront del Tanatori “Verge del Rosari” en Ronda Sud. Els treballs que s'han desenvolupat en la renovació d'esta pista estan valorats en 37.183,19 euros i tal com destaca l'edil de l'àrea, “és per a nosaltres tot un orgull i privilegi poder renovar esta pista de tal manera que els veïns i veïnes de la localitat puguen utilitzar-la en les millors condicions possible”.

Juan José Pérez Belmonte va ser una persona molt vinculada al món del bàsquet i des de l'Ajuntament, després de l'interés mostrat pel Club Esportiu Crevibasket i Clivus Básquet Femení, se li ha realitzat un homenatge a este crevillentí (amb un partit d'exhibició entre companys i coneguts d'ell,) que va dedicar tota la seua vida a l'esport, sent una persona emblemàtica en l'àmbit del bàsquet en la nostra localitat a causa de la seua labor com a jugador, entrenador i directiu en les entitats esportives locals de bàsquet. 

Per a concloure l'acte, el regidor d'Esports, David Amorós Candela, ha manifestat que “des de l'Ajuntament, apostem per anar millorant totes les zones del nostre municipi, ja siga la partix nord, sud, est o oest”.

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies