L’Ajuntament adjudica el contracte per a executar el skate park de Crevillent

  • L’objectiu és que la nova instal·lació esportiva, situada en el complex del Pavelló Félix Candela, es puga usar a principis del mes d’agost, segons s’estipular en el contracte firmat entre consistori i empresa adjudicatària, desbloquejant aquest assumpte després de més de cinc anys
  • L’actuació, consistent en la implantació de mòduls desmuntables, contempla la inversió de 87.075,71 euros sobre una superfície d’execució de 470 metres quadrats

Crevillent (22/05/2024).-L'Ajuntament de Crevillent ha adjudicat el contracte per a l'execució de la zona de skate park en el complex esportiu del Pavelló Félix Candela després de més de cinc anys. Així ho han anunciat la regidora d'Obres, Pilar Mas Mas, i el d'Esports, David Amorós Candela. “Esta actuació s'estén sobre una superfície de 470 metres quadrats i s'invertiran 87.076,71 euros, sent el seu termini d'execució d'unes huit setmanes des de l'inici de l'actuació que està prevista per a l'1 de juny”, ha afirmat l'edil d'Obres, Pilar Mas.

L'edil també ha manifestat que la idea és que per a principis d'agost esta pista de skate ja es puga gaudir per totes les crevillentines i crevillentins que li agrada practicar aquest esport. Per part seua, el regidor d'Esports, David Amorós, ha recordat que “esta obra inicialment estava projectada a la Ciutat Esportiva Nord, però van sorgir problemes ja que el projecte perquè fora possible implicava la reforma del mur de contenció existent i, per tant, es tractava d'una inversió difícil d'afrontar per la quantia econòmica; per això, en la passada legislatura es va optar per projectar aquesta obra en el Félix Candela en la zona de la pista de bàsquet que hi ha entre les pistes de pàdel i el propi pavelló”. David Amorós ha aclarit que “en aquesta pista es col·locaran mòduls desmuntables de skate park”, al mateix temps que ha subratllat que “després de diverses licitacions desertes i més de cinc anys de situació de bloqueig, per fi, una empresa és l'adjudicatària, tractant-se de Nerco Infraestructuras S.L. i sent el projectista l'arquitecte Manuel Planelles Pérez”.

L'edil d'Esports ha conclòs afirmant que “amb aquesta actuació es continuarà diversificant l'àmplia oferta d'oci esportiu per als joves de Crevillent”.

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies