Arriba la Gala de l’Esport Crevillent Cableworld

  • Aquest divendres a les 21:00 hores a l’Auditori de la Casa Municipal de Cultura «José Candela Lledó» tindrà lloc aquest esdeveniment que requerix de retirada prèvia d’entrades
  • Un total de 39 nominats liciten per alçar-se amb el seu respectiu premi d’entre les 14 categories existents, segons ha revelat l’edil d’Esports, David Amorós Candela

Crevillent (10/06/2024).- Este pròxim divendres 14 de juny coneixerem als guanyadors de les 14 categories dels premis de la Gala de l'Esport Crevillent Cableworld. L'esdeveniment es desenvoluparà a l'Auditori de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”, tal com ha recordat el regidor d'Esports, David Amorós Candela, al mateix temps que comptarà amb diversos espectacles, entre ells, musicals i de ball, segons ha avançat l'edil de Cultura, Mónica San Emeterio Gil.

L'edil David Amorós ha apuntat que “d'entre les 72 propostes formulades en total, entre les registrades per part de clubs i esportistes juntament amb les candidatures plantejades pel propi Comité de Valoració, compost per tots els grups polítics municipals, s'han seleccionat als 39 nominats finalistes en les seues respectives categories”. Així, estos finalistes acudiran a la gala d'este divendres i coneixeran el veredicte final en el mateix certamen, una decisió que es prendrà hores abans en l'última reunió del Comité de Valoració el mateix divendres 14 de juny.

El regidor d'Esports ha animat a tota la població al fet que retire la seua entrada per a poder accedir a l'Auditori i poder així gaudir d'aquest gran format que torna 15 anys després. Amorós ha destacat que “serà una nit màgica perquè de nou reconeixerem i premiarem com es mereix a clubs i esportistes per la seua trajectòria en esta temporada entre l'1 de juliol de 2023 i el 30 de maig de 2024”. Així mateix, el regidor ha subratllat que “estos premis arriben des del consens perquè hem fet partícips a tots els grups polítics de l'Ajuntament perquè cada grup municipal haja pogut presentar als esportistes i clubs que han considerat per a posteriorment, entre tots, sotmetre a votació cada candidatura”.

El regidor ha agraït l'important treball de Cableworld, així com de la Regidoria de Cultura, en l'organització d'este esdeveniment que serà una vetlada que inclourà actuacions en directe. Així, l'edil de Cultura, Mónica San Emeterio, ha comentat que tindrem l'actuació de la cantant crevillentina Lucca Espinosa, així com una demostració de Kung Fu del Club Shaolin Tao, el Club Esportiu Algar i un atractiu espectacle de ball amb foc “Fireflies”.

Per a la gent que no puga acudir presencialment a l'acte, la gala es podrà seguir en directe a través de la retransmissió que oferirà Tele Crevillent.

Categories premiades

En total, existixen 14 categories en els premis. Pots consultar tots els nominats en cada categoria a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Crevillent i de Tele Crevillent ja que durant les últimes setmanes de manera periòdica s'han anat publicant els finalistes.

Així, les categories són: distinció honorífica a referència històrica esportiva de Crevillent; millor club o entitat esportiva local de la temporada; millor organització d'un esdeveniment esportiu; millor equip local masculí de la temporada; millor equip local femení de la temporada; millor esportista en categoria màster masculí de la temporada; millor esportista en categoria màster femení de la temporada; millor esportista masculí en categories formatives de la temporada; millor esportista femenina en categories formatives de la temporada; millor esportista absolut en categoria masculina de la temporada; millor esportista absoluta en categoria femenina de la temporada; millor esportista en categoria masculina de l'esport adaptat de la temporada; millor esportista en categoria femenina de l'esport adaptat de la temporada; i personal tècnic de la temporada.

Estos trofeus reconeixeran la temporada entre l'1 de juliol de 2023 i el 30 de maig de 2024. A més, estos premis serviran com a mèrit per a les bases de concurrència d'ajuda a esportistes, entitats esportives o tècnics.

Composició del jurat

El comité de valoració està compost per l'alcaldessa Lourdes Aznar Miralles; el regidor d'Esports, David Amorós Candela; el Tècnic de la Regidoria d'Esports, Álvaro Peláez Díaz; i un regidor per cadascun dels grups polítics representats a l'Ajuntament (4).

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies