Aquest Nadal Crevillent comptarà amb la pista de gel més solidària
  • Del 3 al 9 de gener es podrà patinar en una pista de gel sintètic instal·lada en el Passeig de Fontenay per 1 euro. Tots els beneficis aniran destinats a PayaSOSpital per a visitar a xiquets i xiquetes hospitalitzats a les seues cases

Crevillent (29/12/2021).- Les regidories d'Esports, Joventut i Festes han revelat aquest matí en el Saló de Plens tots els detalls sobre una de les novetats més destacades en la programació de Nadal d'enguany: una pista de gel sintètic que, a més, serà solidària.

Des del 3 fins al 9 de gener xiquets, xiquetes i persones adultes podran patinar en la pista de gel que s'instal·larà en el Passeig de Fontenay (a l'altura del Gimnàs Municipal), en horari de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Excepte el dimecres 5, que tancarà a la vesprada amb motiu de la Cavalcada i el dijous 6, Dia de Reis, que tancarà al matí.

Per a aquesta activitat no serà necessari reservar prèviament, ja que compta amb una àmplia disponibilitat horària. Per a entrar s'establiran grups reduïts per ordre d'arribada i en funció de l'edat dels participants.

Des de les difentes àrees municipals han destacat el caràcter solidari d'aquesta activitat, que comptarà amb un preu simbòlic d'un euro. Tot el recaptat anirà destinat a l'ONG PayaSOSpital i al seu programa “Toc Toc!” mitjançant el qual pallassos i equip mèdic realitzen visites a les cases dels xiquets i xiquetes amb malalties avançades.

Últimes entrades