Les matriculacions per a l’Escola d’Estiu “Estiu Esport”i les activitats esportives de juliol arranquen el 6 de juny
  • Els xiquets i xiquetes d'Educació Infantil i Primària podran gaudir d'activitats aquàtiques, esportives, manualitats i altres tallers de l'1 al 29 de juliolLa Regidoria d'Esports indica que enguany s'ha incrementat el nombre de participants i les inscripcions es realitzaran al Gimnàs i la Piscina Municipals de 8.00 h a 22.00 h

Crevillent (24/04/2022).- La Regidoria d'Esports posarà en marxa el pròxim 6 de juny la matriculació per al programa “Estiu Esport”, l'escola d'estiu esportiva enfocada a xiquets i xiquetes d'Infantil i Primària, d'entre 4 i 12 anys.. Les inscripcions es podran realitzar a partir d'aquest dia al Gimnàs i la Piscina Municipals en horari de 8.00 a 22.00 hores.

El regidor de l'àrea, Marcelino Giménez, ha explicat que hi haurà una gran varietat d'activitats que inclouran esports individuals, col·lectius, tallers d'expressió i ball i de manualitats, així com activitats aquàtiques. La major part d'activitats del programa “Estiu Esport” es desenvoluparan al Félix Candela, encara que algunes es duran a terme a altres instal·lacions municipals com la Ciutat Esportiva Nord i la Piscina Municipal.

Giménez ha ressaltat que enguany les places del programa Estiu Esport s'han incrementat un 35% respecte a l'any 2019, mentre que els preus es mantenen igual: 75 € per cada alumne/a i 55 € en el cas d'inscriure també a un germà/na.

“Després d'aquests anys de pandèmia, des de la regidoria ens alegra poder tornar a la normalitat també en les activitats esportives i esperem que les xiquetes, xiquets i joves de Crevillent gaudisquen d'aquestes activitats lúdiques, aprenent i jugant amb dinàmiques adaptades a cada edat” afig l'edil.

A més, el regidor d'Esports ha comunicat que aquest mateix dia donaran inici les matriculacions per a les activitats de la Piscina i el Gimnàs Municipals per al mes de juliol, com ara natació, aiguagim, zumba, pilates, HIIT, fitness, full bodi o workout, entre altres

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies