Esports recupera 15 anys després la «Gala de l’Esports Cableworld Crevillent» i anuncia l’obertura d’inscripció de les candidatures

   L’edil de l’àrea, David Amorós Candela, ha revelat que la gala se celebrarà el 14 de juny a les 21:00 hores a l’Auditori de la Casa Municipal de Cultura «José Candela Lledó» 

  Serà una gala que comptarà amb la col·laboració de Cableworld i la Regidoria de Cultura en la qual hi haurà 14 categories premiades entre les quals destaca la distinció honorífica a referència històrica esportiva, el millor club de la temporada o el millor esdeveniment esportiu, entre altres seccions 

Crevillent (12/04/2024).- El regidor d'Esports, David Amorós Candela, ha anunciat que s'ha obert el termini de presentació de candidatures per als premis de la “Gala de l'Esport Cableworld Crevillent 2024”. Es tracta d'un esdeveniment, amb la col·laboració de l'empresa de Telecomunicacions Cableworld, que l'Ajuntament recupera després d'anys 15 des de la seua última celebració. Esta gala se celebrarà el pròxim 14 de juny a les 21.00 hores a l'Auditori de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”.

L'edil ha explicat que els esportistes i entitats esportives locals tenen fins al pròxim 8 de maig per a formalitzar les seues inscripcions i enviar les seues candidatures al correu electrònic deportes@crevillent.es. Les bases reguladores del certamen i el formulari d'inscripció es poden trobar en la pàgina web d’Esports Crevillent, així com en la pàgina web de l'Ajuntament i en xarxes socials. Amorós s'ha mostrat content en rescatar esta cita i ha recordat que esta gala va comptar l'any 2009 amb la seua última edició, ja que es va suprimir amb motiu de la crisi econòmica del moment amb l'objectiu de reajustar els comptes municipals.

David Amorós ha subratllat que “este esdeveniment servirà per a reconéixer i premiar com es mereix a clubs i esportistes per la seua trajectòria en esta temporada”. El regidor ha afegit que “hi ha dos formes per a postular-se a estos premis; d'una banda, sota la inscripció de l'esportista o club interessat i, d'altra banda, per ofici, és a dir, a proposta dels diferents grups municipals que componen la corporació, integrats en el comité de valoració. “Farem partícips a tots els grups polítics de l'Ajuntament perquè presenten als seus esportistes nominats en les diferents categories”, ha comentat Amorós.

Categories premiades

En total, s'han programat 14 categories en les premiacions. Així, les categories són: distinció honorífica a referència històrica esportiva de Crevillent; millor club o entitat esportiva local de la temporada; millor organització d'un esdeveniment esportiu; millor equip local masculí de la temporada; millor equip local femení de la temporada; millor esportista en categoria màster masculí de la temporada; millor esportista en categoria màster femení de la temporada; millor esportista masculí en categories formatives de la temporada; millor esportista femenina en categories formatives de la temporada; millor esportista absolut en categoria masculina de la temporada; millor esportista absoluta en categoria femenina de la temporada; millor esportista en categoria masculina de l'esport adaptat de la temporada; millor esportista en categoria femenina de l'esport adaptat de la temporada; i personal tècnic de la temporada.

Estos trofeus reconeixeran la temporada entre l'1 de juliol de 2023 i el 30 de maig de 2024. A més, estos premis serviran com a mèrit per a les bases de concurrència d'ajuda a esportistes, entitats esportives o tècnics.

Composició del jurat

El comité de valoració estarà compost per l'alcaldessa Lourdes Aznar Miralles; el regidor d'Esports, David Amorós Candela; el Tècnic de la Regidoria d'Esports, Álvaro Peláez Díaz; i un regidor per cadascun dels grups polítics representats a l'Ajuntament (4). 

L'edil David Amorós ha agraït la important col·laboració de Cableworld, així com de la Regidoria de Cultura, en l'organització d'este esdeveniment ja que “serà una nit dedicada a l'Esport en majúscules, però també hi haurà actuacions en directe perquè siga una vetlada inoblidable i que quede per al record d'esportistes i públic”.

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies