Esports afronta la recta final de les obres del circuit exterior de running del Pavelló Félix Candela

El regidor d’Esports, David Amorós Candela, ha detallat que «s’estan recobrint amb gespa artifical els 500 metros de longitud del circuit, després d’instal·lar un paviment més suau que el formigó que existia prèviament amb la finalitat de reduir l’impacte i generar un circuit més atractiu i menys lesiu per als esportistes»

Crevillent (25/04/2024).- El regidor d'Esports a l'Ajuntament de Crevillent, David Amorós Candela, ha visitat aquest dijous les instal·lacions del Pavelló Félix Candela per a comprovar com afronten la seua recta fina les obres per a la remodelació del circuit exterior de running perimetral del complex esportiu. Esta actuació comprén un traçat de 500 metres de longitud i la inversió municipal arriba als 45.39,40 euros, segons ha detallat l'edil. “Per fi, els esportistes que fan ús d'instal·lacions podran gaudir d'este circuit adequat i millorat”, ha celebrat David Amorós.

El regidor d'Esports ha subratllat que “s'ha instal·lat un paviment més suau que el formigó que existia anteriorment amb la finalitat de reduir l'impacte en la trepitjada, aconseguint un circuit més atractiu i menys lesiu per als esportistes quan entrenen llargues distàncies sobre aquest terreny”. Amorós Candela ha explicat que “es tractava d'una reivindicació del món de l'atletisme, de la marxa nòrdica i d'esports de resistència que necessitaven disposar de més espais aptes i esta és nostra primera gran actuació”. 

Amorós ha afirmat que “l'anell del Pavelló Félix Candela abans era de formigó i l'hem convertit en un espai més amable i de pràctica esportiva més confortable, col·locant una gespa artificial sobre un paviment més suau perquè siga perfectament transitable per a tota la gent que isca a córrer i a marxar”. L'edil ha conclòs afirmant que “aconseguirem un Crevillent més apte per a la pràctica esportiva d'atletisme, marxa i senderisme perquè molta gent practica estes modalitats, així que millorarem les nostres instal·lacions per a tots ells”.

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies