Esports obri les inscripcions per a «Esport Nadal 2023»

El responsable de l’àrea, David Amorós Candela, ha comunicat que este cicle d’activitats es duran a terme entre el 26 i el 29 de desembre en el Poliesportiu Félix Candela.

Entre les activitats contemplades, tallers nadalencs, jocs, esports, activitats a l’aire lliure i relacionades amb l’expressió i el ritme

Crevillent (11/12/2023).- El regidor d'Esports a l'Ajuntament de Crevillent, David Amorós Candela, ha anunciat hui dilluns l'obertura del termini d'inscripció per a les activitats emmarcades en “Esport Nadal 2023”, que es desenvoluparan entre el 26 i el 29 de desembre en el Poliesportiu Félix Candela en horari de 9.00 a 13.00 hores. Les inscripcions són en el Gimnàs Municipal al preu de 15 euros i els joves podran practicar esports, tallers nadalencs, jocs, activitats a l'aire lliure i relacionades amb l'expressió i el ritme.

L'edil de l'àrea ha manifestat que “hui dilluns 11 de desembre s'han obert les inscripcions per als pròxims tallers contemplats dins del Esport Nadal 2023”. David Amoros ha remarcat que “hem decidit continuar donant suport a esta iniciativa que fomenta l'esport entre els nostres xicotets a través d'activitats variades i adaptades a diferents edats i nivells”. Així mateix, el regidor ha comentat que es manté el mateix preu que en anys anteriors (15 euros) per a poder inscriure's en “tallers nadalencs, jocs, esports, activitats a l'aire lliure i relacionades amb l'expressió i ritme”, ha explicat. Així, aquest cicle d'activitats s'estructuraran en quatre grups en funció de les edats: Grup Follet per als nascuts entre 2017 i 2019; Grup Gnom (2015-2016); Grup Ren (2013-2014); i Grup Elfo (2010-2012).

“Esperem que aquesta edició continue tenint una gran acceptació com en edicions anteriors”, ha conclòs el regidor.

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies