Esports inicia les obres de reposició de la deshumectadora de la piscina del Gimnàs Municipal

Crevillent (12/02/2024).- El regidor d'Esports, David Amorós Candela, ha visitat aquest dilluns 12 de febrer la piscina situada en el Gimnàs Municipal per a comprovar com s'han iniciat les obres de reposició de la nova deshumectadora. Aquesta actuació, valorada en 79.844,27 euros, contempla el canvi de l'equip, així com la modificació de l'estructura per a facilitar el seu accés per a labors de manteniment.

L'edil David Amorós ha afirmat que “la deshumectadora és un element necessari per a la graduació de la temperatura ambient de la piscina”. A més, Amorós ha destacat que “és una obra que es necessitava urgentment, ja que els usuaris de la piscina municipal venien demandant des de fa temps el canvi de l'equip perquè sentien fred en la instal·lació”.

Les obres engloben el desmuntatge de la deshumectadora, que és el que s'està produint ara; la col·locació del nou equip; i la posada en marxa amb les connexions pertinents. “La piscina estarà oberta de forma continuada i regular durant el temps d'actuació dels treballs, llevat que es registre alguna incidència mentres s'execute l'obra”, ha conclòs el regidor.

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies