La cantina de la Ciutat del Futbol «Juanfran Torres» reobri després d’un any i mig

«Celebrem la reobertura de la cantina i agraïm el treball dels departaments implicats de l’Ajuntament pel treball realitzat després de tres licitacions i, per descomptat, donem l’enhorabona a l’adjudicatari del servici», declara l’alcaldessa Lourdes Aznar

«Per fi, els esportistes, pares, mares i visitants tindran l’oportunitat de tindre una cantina al seu servici», expressa l’edil d’Esports, David Amorós Candelaa

Crevillent (05/02/2024).- La cantina de l'Estadi Municipal “Enrique Miralles Miralles”, situada en el complex esportiu de la Ciutat del Futbol “Juanfran Torres”, torna a estar operativa després d'un any i mig tancada. L'alcaldessa Lourdes Aznar Miralles i l'edil d'Esports, David Amorós Candela, han celebrat la reobertura d'esta instal·lació després d'haver-se adjudicat el contracte a la mercantil Ruiz González Global S.L. per als pròxims dos anys amb opció a prorrogar-lo anualment per mutu acord de les parts fins a un màxim de dos anys més.

La cantina va reobrir les seues portes a mitjan gener i l'alcaldessa Lourdes Aznar ha manifestat el seu agraïment a tots els departaments implicats de l'Ajuntament pel treball realitzat després de tres licitacions, al mateix temps que ha traslladat la seua enhorabona a l'adjudicatari. Este contracte s'ha aconseguit adjudicar després de dues licitacions prèvies en les quals sengles convocatòries van quedar sense resoldre a causa d'errors administratius per part dels interessats. 

El regidor d'Esports, David Amorós, ha afirmat que “s'ha aconseguit obrir de nou al públic i este espai per fi el poden gaudir esportistes, pares, mares i visitants, els qui després de tant de temps tornen a disposar d'aquest servici”.

La mercantil Ruiz González Global S.L. ha sigut l'adjudicatària del servici per un import d'adjudicació de 1.000 euros anuals. El contracte de tipus patrimonial permetrà gestionar la cantina del complex esportiu durant els pròxims dos anys i este contracte podrà prorrogar-se anualment per mutu acord de les parts fins a un màxim de dos anys addicionals. Segons figura en la Plataforma de Contractació del Sector Públic, “l'objecte de la concessió és l'ús, gestió i explotació de la cantina on es prestaran els servicis consistents en la venda i dispensació de menjars i begudes autoritzades”.

Tant l'alcaldessa com el regidor d'Esports conclouen que la reobertura d'esta instal·lació “és una molt bona notícia per a tots els usuaris de la Ciutat del Futbol Juanfran Torres”.

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies