Èxit rotund aquest passat cap de setmana en la Red Thunder Crevillent Cup
Aquest passat dissabte es va disputar a la Ciutat del Futbol Juanfran Torres de Crevillent el que s’espera que siga el torneig de futbol de referència en l’àmbit autonòmic en les categories aleví i benjamí
Crevillent (12/04/2022).- Aquest torneig que va enfrontar clubs tals com l’Atlético de Madrid, Valencia, Villarreal, Levante, Elche, Intercity, Kelme y Crevillente Deportivo va aconseguir congregar un total de 320 participants i al voltant de 2.000 espectadors, a més d'entregar a la fundació de lluita contra el càncer infantil “El sueño de Vicky” un total de 5.000 euros.
Va ser un torneig de gran categoria en el qual van aconseguir emportar-se la victòria l'Atlético de Madrid en la categoria Benjamí i el Llevant UD en la categoria Aleví, destacant la gran implicació i esforç que van realitzar tots i cadascun dels participants i equips que van participar al llarg de tota la jornada, i va ser un gran exemple d'això l'equip local.
El regidor d'Esports, Marcelino Giménez, ha agraït la coordinació i col·laboració de la pròpia organització de l'esdeveniment a més del personal de l'Ajuntament de Crevillent, Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja, que van fer que es desenvolupara tota la jornada del dissabte a la perfecció. Així com a Juanfran Torres, per la implicació i el treball que està fent per l'esport a Crevillent “al qual li augurem un futur molt fructífer en totes les seues disciplines”.
“És tot un orgull per al poble de Crevillent anar avançant en la realització d'esdeveniments d'aquesta magnitud que posen la nostra localitat en el mapa, tant esportiu com turístic i econòmic, amb els beneficis que això comporta per al nostre esport i la nostra economia i, en definitiva, per als nostres veïns i veïnes i la pròpia localitat” ha afirmat l'alcalde, José Manuel Penalva.
A més, s’hi van instal·lar jocs populars i unflables perquè tots els assistents i tots els xiquets pogueren gaudir al màxim de l'esplèndid dia assolellat que ens va atorgar dissabte passat, així com també el colofó final amb el concert del grup musical OBK.

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies