Esports anuncia el «Open Crevillent Padel», el torneig per a traure el pàdel als carrers del municipi

 Este campionat amateur es desenvoluparà el cap de setmana del 28 al 30 de juny i comptarà amb ubicacions emblemàtiques de la localitat com la Plaça de la Constitució o la Plaça del Teatre Chapí, entre altres llocs, on es col·locaran pistes desmuntables per a la pràctica d’aquest  esport

• L’esdeveniment, amb l’organització de l’empresa Red Thunder Sports, compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports

Crevillent (03/05/2024).- El regidor d'Esports a l'Ajuntament de Crevillent, David Amorós Candela, ha presentat este divendres, juntament amb representant de l'empresa Red Thunder Sports, Ricardo Ruiz González i amb el CEO d'aquestamercantil, Juanfran Torres Belén, la primera edició del “Open Crevillent Pàdel”. Este torneig se celebrarà el cap de setmana entre el 28 i 30 de juny i es desenvoluparà en ubicacions emblemàtiques de la localitat com són la Plaça de la Constitució o als voltants del Teatre Chapí, on es col·locaran pistes de pàdel desmuntables per a practicar este esport.

L'edil d'Esports, David Amorós, ha manifestat que “d'esta manera, traurem el pàdel als carrers, triant llocs tan atractius com la Plaça de la Constitució o la Plaça del Teatre Chapí, entre altres”. Així mateix, Amorós ha ressenyat que “és un torneig obert a tothom; per això, seguim en la línia d'oferir esdeveniments esportius de tota índole per a tota la ciutadania, i en aquest cas és un torneig nou i espectacular amb pistes desmuntables. Serà un dia esportiu i festiu per a Crevillent, molt interessant per al públic i per al comerç, i que esperem que agrade”, ha subratllat l'edil. 

Per part seua, el representant de l'empresa Red Thunder Sports, Ricardo Ruiz, ha afirmat que “és el primer torneig de pàdel amb aquestes característiques de Crevillent”. Segons ha explicat Ruiz, “la qual cosa va començar sent una conversa amb un café amb uns amics ha acabat fent-se realitat”. L'equip de Red Thunder, amb la col·laboració del consistori, ha organitzat aquestesdeveniment que estarà compost tant per categoria femenina com masculina amb diverses categories, abastant des de tercera fins a quinta categoria. «La peculiaritat d'este torneig és que, a més de les tres pistes que tenim en els exteriors del Pavelló Félix Candela, afegirem altres quatre pistes més que seran desmuntables”, ha revelat el representant de l'empresa, qui ha destacat que “sumarem una pista de pàdel a l'interior del Pavelló Félix Candela que serà la pista central, al mateix temps que hi haurà una altra pista en la pista verda del Parc Nou, una altra en la Plaça del Teatre Chapí i una altra en la Plaça de la Constitució”.

“Tota persona que tinga una pala de pàdel que s'apunte a este esdeveniment que serà únic a Crevillent”, ha animat Ricardo Ruiz, qui ha avançat que en la setmana vinent es concretaran les vies d'inscripció per a este torneig. Segons informen des de Red Thunder Sports, l'esdeveniment va més enllà de la competició en les pistes perquè hi haurà animació de música en directe en cada pista i els assistents podran explorar els estands dels patrocinadors, on podran trobar una gran varietat de productes i servicis relacionats amb el món del pàdel. A més, s'habilitaran barres de beguda en les pistes amb refrescos i granissats; i tots els participants del torneig comptaran amb assegurança mèdics.

Últimes entrades

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Ver política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies